Majasrum

Majasrum
Välkommen till min blogg. Här blandar jag friskt av allt jag tycker om. Mat, inredning, resor, hår, och så klart min familj!

14 december 2014

Julgranen 2014

Vi köpte gran i går och idag har vi klätt den. Visst, det var som vanligt, JAG peka, A höll o visa upp, JAG skaka på huvet, o A visa nästa.....:)) JAG blev inte nöjd, som vanligt;) men för husfridens skull så fick jag nöja mig med denna som vi nu har klätt. Och med det menas, A tittar på( har slutat hjälpa till sedan jag flyttade hans upphängda pumpor) när jag och Maja klär den till högt spelandes julmusik. Maja har "lärt" sig hur jag vill att granen ska kläs, förra året kom hon hem med vita smällkarameller för då visste hon att dem skulle få hängas i granen. 
JAG vet.....JAG har problem!! Finns det nån terapi för detta?? Vet faktiskt inte varför jag tycker detta är sååå viktigt! 
Måste bottna i något från min barndom kanske, jag har ingen aning. Kan bara säga det att jag älskar julen och speciellt att få klä granen och göra den fin. 
Men kanske ska Maja få klä den alldeles själv nästa år....en prövning verkligen från min sida;) 

Nu kör vi sista veckan mot jul!

Kram i julefriden❤️❤️❤️








08 december 2014

Snart är det jul

Börjar få lite julstämning här hemma. Älskar julen och allt vad det innebär. Julbak, julmusik, tända ljus, julklappar, julgran.....kan ju skriva hur mycket som helst. Tänk om vi bara kunde få lite snö också så skulle det ju va perfekt!
Här spelar jag wham "last christmas" på repet...😁 
Vad gillar ni bäst med julen? 
Att många stressar är ju helt onödigt! Julen kommer ju liksom alltid i december så det är ju bara att planera. 
Fixade julkort igår på nätet så dem kommer i brevlådan i veckan och sen ska jag göra några själv. Brukar sitta hos Johanna som har ett scrapbooking rum i sin källare. Maja gillar också att klippa o klistra, så hon får göra några egna.
Julklapparna är snart inköpta, fixade lite i helgen som va. Sen är det klart! 
Mot julen med härlig stämmning!

Kram H