Majasrum

Majasrum
Välkommen till min blogg. Här blandar jag friskt av allt jag tycker om. Mat, inredning, resor, hår, och så klart min familj!

27 september 2009

Lång dag på kolmården

Har varit på kolmården hela dagen. Maja tog med Edvin, det blir ju roligare med en kompis än bara mamma och pappa...
...upptäckte lite "nya" saker idag. Var nere i gruvan, lite ålande och krypande i mörka gångar. Anders höll på att fastna i en trång tunnel. Man måste vara vig insåg vi försent. Kul tyckte barnen iallafall. Dem testade även på att hoppa i trampolinen som ingår i årskortet. Och idag var en stor dag för Edvin. Han åkte delfinexpressen två gånger. Senast vi var på liseberg tjöt han när vi åkte en liten bergodalbana. Men när han såg Maja åka så ville han också. Första turen åkte han brevid mig och vi satt längst bak(tänkte inte på att det går fortare där)han dog nästan enligt honom.
Nästa tur åkte han med Anders och då satt dem längst fram(går minst fort där)Han var sten tuff. Sedan blev det en tur med bilarna och sist en titt i gruvan igen. Denna gång så gick dem själva ner i mörkret. Med Anders smygande efter, eftersom vi trodde att dem skulle börja grina där nere själva. Men inte, tuffa har dem blivit dem små polarna. Och sist åkte vi safari turen. Sååå låång tråkigt. Ska nog ta med en slangbella nästa gång;)det händer ju inget roligt. Alla ligger mest och sover eller gömmer sig bakom buskar. Mest livat blir det från Anders som inte har tålamod med andra bilister som stannar på dem minst tråkiga ställen. Får man tuta?! då kanske djuren skulle vakna...kul! Så nu sitter man här och är ganska så slutkörd. Hoppas man piggnar till för det ska ju tränas ikväll. Det får man inte missa, om man nu ska få bukt med bilringarna innan thailand!

Inga kommentarer: