Majasrum

Majasrum
Välkommen till min blogg. Här blandar jag friskt av allt jag tycker om. Mat, inredning, resor, hår, och så klart min familj!

30 juli 2011

Grönan och utflykt till Ängsö



Våran dag till Grönan blev jätte lyckad. Tur med vädret, kanske lite för varmt:) 

Lina och Maja 


Fattar inte hur alla är skapta, för jag skulle inte åka denna för hur mycket pengar som helst! Här är det Anders, Magnus, Anna och Sara som åker "extreme". Not me!!


Lina och Maja åker lilla höjd skräcken.


Nu ska ni inte tro att jag kissade på mig när jag åkte "vilda musen", för det gjorde jag INTE!! det som hända var att jag stoppade i Majas sluschflaska i min väska. Och det fanns lite kvar i den och när jag spände på säkerhetsbygeln så vippade den ner så när vi började åka rann allt ut och rätt ner i mitt knä, JÄTTE KUL!! NOT!! Jag lovar, det var faktiskt så det var, ärligt. Så där fick jag gå till det torkade och det tog ju ett tag. Så det var nog många som fick sig ett skratt när dem såg mig, men det bjöd jag på:) Men om inte det var nog så var jag med om en nära döden upplevelse när vi skulle åka jetline. Jag gillar verkligen bergodalbanor men när vi skulle åka så stannade den högst upp på toppen. Och där fick vi sitta,(kändes som en evighet) kanske 5 till 10 minuter. Har aldrig varit så rädd kan jag säga. Panik och tårarna kom. Kusinerna skrattade mest och tyckte utsikten var fin. Vi trodde först att vi skulle behöva gå av,(skulle aldrig gjort det), men det kom upp två killar för att hålla oss lugna och talade om att det var ett stop som snart skulle fixas! Helvete så rädd jag var. Men till slut så åkte vi iväg och det gick bra, men jag åker inte den igen. Hade ju passat bra om det var under den åkturen som jag blev ner spilld, för då hade ju alla garanterat trott att jag kissat på mig på riktigt:)




Idag var vi på utflykt till Ängsö där vi gick en promenad i det gröna. Jätte fint.



Eva och Sara myser på klipporna.


Och även A o Maja myste lite grann.


Visst är det gott med fika när man är borta. Vädret var inte så kul när vi åkte ut, men väl där så sprack det upp och blev soligt och varmt.



Bröderna grus...Anders och Magnus


Fotade en hel del natur bilder. Ska fixa till dem när jag kommer hem och kan redigera dem ordentligt. Älskar verkligen att fota ute i naturen. Och ska önska mig ett macro objektiv, gu va kul jag ska ha då:)


Inga kommentarer: