Majasrum
Välkommen till min blogg. Här blandar jag friskt av allt jag tycker om. Mat, inredning, resor, hår, och så klart min familj!
12 oktober 2010
Fylld fläskfilé med blomkålspuré & cogenacsås!
Middagstips! Fylld fläskfilé med blomkålspuré. Recept: Blomkålspuré: Plocka isär blomkålen (2 st),lägg i en kastrull och häll på ca 3 dl grädde. Koka i ca 8 minuter. Mixa allt och krydda med salt o peppar. Det var så JÄTTE gott! Till det hade jag fläskfilé som jag fyllde med stekta trattisar och lindade lufttorkad skinka runt. Sås: 3 dl cremefraich, en liten hackad scharlotten lök, kalvfond, vitlök och ca 2 msk cogenac.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar