Majasrum

Majasrum
Välkommen till min blogg. Här blandar jag friskt av allt jag tycker om. Mat, inredning, resor, hår, och så klart min familj!

25 november 2012

Börjar så smått....

Att pynta lite inför advent. Köpte flaskor på Ikea som jag målat lite på och dekorerat med stjärnor och ljushållare. Älskar verkligen julen, nästan så att jag skulle vilja ta fram ALLT nu!!!
Men det får jag inte;) A skulle väl tycka att jag va galen, så jag får hålla mig lite och vänta till lucia, då åker allt fram....jippi!!

Idag firade vi A i förskott, (han fyller på tisdag), så jag gjorde en variant på Silviakakan som finns i "Pernillas praliner". Gjorde den i en mindre form så att den blev högre och kunde därför dela den. La ett lager smörkräm mellan bottnarna och ett lager högst upp. Dekorerade med grädde och flagad mandel.
Den blev SÅ GOD!!! En ny favorit igen att lägga på listan;)

Jag har ju kommit igång med träningen i veckan som varit. Var verkligen länge sedan jag satte foten på Friskis. Förkylningen ville inte ge sig, så nu var det kul att köra igång.
Men vad är det jag känner idag då???? Börjar jag inte bli lite täppt igen, får låtsas som ingenting!!
Blir inte klok på denna förkylning. Har ni några tips på några bra vitaminer som jag skulle behöva?? Tacksam för era tips:))

Nu får det bli en kopp te o saffransscons som blev över från frukosten.

Hoppas på en ny härlig vecka!

Kram H



1 kommentar:

Unknown sa...

Mitt bästa tips mot täppt näsa och förkylning är att göra näs-sköljning. Om du inte har en sådan rekommenderar jag dig att köpa en, de bästa köp jag nånsin gjort.

Så fort jag börjar känna lite i näsan så gör jag en sköljning och förkylningen bryter inte ut. Är lite obehagligt första gången/gångerna man gör det men är helt klart värt det. Bättre än nässpray.

/Linda